Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Adres gegevens

FYSIO & FIT BORGER
Buinerstraat 2
9531 CG Borger

Tel: 0599 – 236 389
WhatsApp: 0599 – 236 389
Email: info@fysiofitborger.nl

 

Openingstijden                       Secretaresse aanwezig

Maandag        08:00 – 20:00                              Maandag      08:15 – 12:00 en 13:00 – 15:30
Dinsdag          08:00 – 19:00                              Dinsdag        08:15 – 12:00 en 13:00 – 15:30
Woensdag      08:00 – 12:00                              Woensdag    08:15 – 12:00
Donderdag     08:00 – 20:00                              Donderdag    08:15 – 12:00 en 13:00 – 15:30
Vrijdag            08:00 – 17:00                              Vrijdag          08:15 – 12:00 en 13.00 – 15:30
Zaterdag        GESLOTEN
Zondag           GESLOTEN

 


 

De praktijk is gesloten op: maandag 13 april (Pasen), maandag 27 april (Koningsdag), dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 21 mei (Hemelvaart), maandag 1 juni (Pinksteren), vrijdag 25 december (Kerst), donderdag 31 december en vrijdag 1 januari 2021 (Oud&Nieuw).

 


 

BELANGRIJK! EXTRA MAATREGELEN I.V.M. HET COVID-19 VIRUS:

Bij Fysio&Fit Borger hebben we naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus maatregelen opgesteld. We houden ons daarbij aan de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van het KNGF. Is er voor u, na telefonisch overleg, met uw therapeut een behandeling afgesproken in de praktijk dan vragen wij van u de volgende voorbereiding:

 • Kom alstublieft zeer kort voor het afgesproken tijdstip naar uw afspraak (maximaal een paar minuten eerder). Bent u vroeg? Wacht dan in uw auto of buiten op de parkeerplaats.
 • Houd u zich altijd, buiten en binnen in het Gezondheidscentrum, aan de 1,5 meter afspraak.
 • Bij binnenkomst graag melden bij de receptie.
 • Daarna kunt u uw handen desinfecteren. Houd u zich hierbij alstublieft aan de voorgeschreven wijze van wassen. Gebruik hierna niet meer uw mobiele telefoon. Was ook na de behandeling opnieuw goed uw handen.
 • De toiletten in het Gezondheidscentrum zijn afgesloten, houd daar rekening mee voor vertrek naar uw afspraak.
 • Neem een eigen groot badlaken mee. De behandeltafel(s) zijn op dit moment niet voorzien van een hoes en/of handdoek.
 • Er kunnen maximaal 3 personen tegelijk in de wachtruimte zijn. Indien de wachtruimte vol is vragen wij u in overleg met de receptie te kijken naar een mogelijk alternatief. Communiceer tijdens het wachten zo min mogelijk met andere bezoekers.
 • We vragen u alleen naar de praktijk te komen. Is er iemand die u haalt of brengt? Dan vragen wij hem/haar te wachten op de parkeerplaats of in de auto tijdens uw behandeling.
 • Ook vragen wij uw kinderen thuis te laten.
 • Maakt u gebruik van de oefenzaal dan komt u omgekleed naar uw afspraak. De kleedkamer zo min mogelijk gebruiken, eventueel aantrekken van sportschoenen is wel mogelijk.
 • We vragen u thuis te douchen en niet in de praktijk.
 • Een consult op afstand (telefonisch of video-verbinding) is ook mogelijk. Neemt u dan even contact met het secretariaat om dit in te plannen.
 • Geplande afspraak en niet helemaal fit? Heeft u last van een verkoudheid, niezen, hoesten en/of koorts? Vertoont er iemand in uw gezin of thuissituatie deze klachten? Dan verplaatsen wij graag uw afspraak naar een ander moment. Ook bij annulering binnen 24 uur kan dit kosteloos. We willen het naleven van deze regel graag benadrukken in verband met de veiligheid van onze medewerkers en patiënten.
 • Ons verzoek is om afmeldingen zoveel mogelijk per email te doen. Dit om druk telefoonverkeer en lange wachttijd te voorkomen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak op een later moment weer in te plannen. Dus waar mogelijk, gelieve te mailen.

We zullen ons binnen deze nieuwe maatregelen (en de maatregelen die eventueel nog kunnen volgen) blijven inzetten om goede zorg te leveren aan al onze patiënten.

U kunt ervan uitgaan dat iedere therapeut zeer zorgvuldig met hygiëne omgaat en beschikking heeft over alle Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM). Bij elke twijfel van verkoudheid zullen we geplande afspraken annuleren.

Voor vragen of overleg neem gerust contact met ons op. We realiseren ons dat we meer van u vragen dan gebruikelijk maar alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het virus wordt ingedamd en we onze zorg kunnen blijven voortzetten. We bedanken u hartelijk voor uw medewerking!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 


 

Call Now Button