Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


 

 

Adres gegevens

FYSIO & FIT BORGER
Buinerstraat 2
9531 CG Borger

Tel: 0599 – 236 389
WhatsApp: 0599 – 236 389
Email: info@fysiofitborger.nl

Voor het maken of wijzigen van een afspraak en andere vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat, bij voorkeur in de ochtend. U kunt een bericht inspreken als de lijn bezet is, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier, ons emailadres of via WhatsApp. Ook dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op, uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

Openingstijden secretariaat

Maandag      08:15 – 12:00 en 13:00 – 15:30
Dinsdag       08:15 – 12:00 en 13:00 – 15:30
Woensdag  08:15 – 12:00
Donderdag    08:15 – 12:00 en 13:00 – 15:30
Vrijdag       08:15 – 12:00 en 13.00 – 15:30

 

Openingstijden praktijk & oefenzaal

Maandag       08:00 – 20:30
Dinsdag       08:00 – 19:00
Woensdag  08:00 – 12:00
Donderdag    08:00 – 20:00
Vrijdag       08:00 – 16:30
Zaterdag        GESLOTEN
Zondag          GESLOTEN

 


 

De praktijk is in 2021 gesloten op: maandag 5 april (Pasen), dinsdag 27 april (Koningsdag), donderdag 13 mei (Hemelvaart), maandag 24 mei(Pinksteren), vrijdagmiddag 10 december (personeelsactiviteit), maandag 27 december, vrijdagavond 24 december (Kerstavond),  vrijdag 31 december 2021 (Oud&Nieuw).

 


 

BELANGRIJK! EXTRA MAATREGELEN I.V.M. HET COVID-19 VIRUS:

Bij Fysio&Fit Borger hebben we naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus maatregelen opgesteld. We houden ons daarbij aan de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van het KNGF. Is er voor u, na telefonisch overleg, met uw therapeut een behandeling afgesproken in de praktijk dan vragen wij van u de volgende voorbereiding:

 • Kom alstublieft zeer kort voor het afgesproken tijdstip naar uw afspraak (maximaal een paar minuten eerder). Bent u vroeg? Wacht dan in uw auto of buiten op de parkeerplaats.
 • Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht in openbare ruimtes, zo ook binnen het Gezondheidscentrum.
 • Houd u zich altijd, buiten en binnen in het Gezondheidscentrum, aan de 1,5 meter afspraak.
 • Bij binnenkomst graag direct in het voorportaal uw handen desinfecteren en melden bij de receptie. We adviseren u ook na de behandeling uw handen opnieuw goed te desinfecteren.
 • De toiletten in het Gezondheidscentrum zijn afgesloten, houd daar rekening mee voor vertrek naar uw afspraak.
 • Neem een eigen groot badlaken mee. De behandeltafel(s) zijn op dit moment niet voorzien van een hoes en/of handdoek.
 • Er kunnen maximaal 3 personen tegelijk in de wachtruimte zijn. Indien de wachtruimte vol is vragen wij u in overleg met de receptie te kijken naar een mogelijk alternatief. Communiceer tijdens het wachten zo min mogelijk met andere bezoekers.
 • We vragen u alleen naar de praktijk te komen. Is er iemand die u haalt of brengt? Dan vragen wij hem/haar te wachten op de parkeerplaats of in de auto tijdens uw behandeling.
 • Ook vragen wij uw kinderen thuis te laten.
 • Maakt u gebruik van de oefenzaal dan komt u omgekleed naar uw afspraak. De kleedkamer zo min mogelijk gebruiken, eventueel aantrekken van sportschoenen is wel mogelijk.
 • We vragen u thuis te douchen en niet in de praktijk.
 • Een consult op afstand (telefonisch of video-verbinding) is ook mogelijk. Neemt u dan even contact met het secretariaat om dit in te plannen.
 • Geplande afspraak en niet helemaal fit? Heeft u last van een verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten en/of koorts? Dan verplaatsen wij graag uw afspraak naar een ander moment. Ook als u of een gezinslid in afwachting is van de uitslag van een afgenomen Corona-test. We willen het naleven van deze regel graag benadrukken in verband met de veiligheid van onze medewerkers en patiënten.
 • Ons verzoek is om afmeldingen zoveel mogelijk per email te doen. Dit om druk telefoonverkeer en lange wachttijd te voorkomen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak op een later moment weer in te plannen. Dus waar mogelijk, gelieve te mailen.

We zullen ons binnen deze nieuwe maatregelen (en de maatregelen die eventueel nog kunnen volgen) blijven inzetten om goede zorg te leveren aan al onze patiënten.

U kunt ervan uitgaan dat iedere therapeut zeer zorgvuldig met hygiëne omgaat en beschikking heeft over alle Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM). Bij elke twijfel van verkoudheid zullen we geplande afspraken annuleren.

Voor vragen of overleg neem gerust contact met ons op. We realiseren ons dat we meer van u vragen dan gebruikelijk maar alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het virus wordt ingedamd en we onze zorg kunnen blijven voortzetten. We bedanken u hartelijk voor uw medewerking!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 


 

 

Call Now Button