Afscheid en welkom

Op 1 januari jl. heeft Anouk haar sleutel officieel overgedragen aan Henriëtte. We wensen Anouk heel veel geluk en succes in het Brabantse land, we gaan haar missen!

Per 1 januari is Henriëtte begonnen. Even voorstellen:

Hoi allemaal! Ik ben Henriëtte Langeveld, 29 jaar en ik ben nu een week geleden begonnen als fysiotherapeut bij Fysio & Fit Borger. Ik heb het erg naar mijn zin hier! Wat een leuk team om deel van uit te maken. Ik heb een paar jaar aan de andere kant van het land gewoond in de bollenstreek, maar ik wilde graag terug naar mijn roots. Ik ben namelijk opgegroeid in Borger dus het voelt een beetje als thuiskomen. Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om te zwemmen (als het weer mag), creatief bezig te zijn, maar ook van hardlopen en mountainbiken in de bossen. Wellicht zie ik jullie binnenkort in de praktijk!