Herstart Fysio Circuit trainingen

Dag sporters!

U heeft even geduld moeten hebben maar nu is het toch zo ver. Alex de Vries gaat Fysio Circuit weer opstarten.  We hopen 9 mei a.s. al te starten op het tijdstip dat u gewend bent , nl. van 19.30 uur tot 20.25 uur.

Om een plaatsje te reserveren in de groep is er wel het e.e.a. veranderd.  Zo moet u bijvoorbeeld  eenmalig een eigen account aanmaken. Vervolgens koopt u in de virtuele “winkel” kredietpunten en schrijft u zich in op het moment naar u keuze. Komt het een keertje niet uit dan kunt u zichzelf ook tot 4 uur van te voren uitschrijven.  Het klinkt nu misschien wat omslachtig maar het wijst zich vanzelf. Als u aangeeft weer mee te willen doen dan sturen we u alle informatie die u nodig heeft om u zelf in het nieuwe systeem te kunnen in/uitschrijven.

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op. Ook kunt u informatie vinden op onze website:  www.fysiofitborger.nl . Onder het kopje:  beweging en sport -> Fysio Circuit.

Als u er weer sportief  en gezond tegenaan wilt gaan; geeft u dat dan zo spoedig mogelijk aan ons door dan houden wij u op de hoogte.

Graag tot snel!