BELANGRIJK! UPDATE 24 MAART – Coronavirus

UPDATE DINSDAG 24 MAART:

Beste patiënten, klanten en sporters van Fysio&Fit Borger,

De ontwikkelingen rondom het Corona virus volgen zich razendsnel op, de situatie en beschikbare informatie verandert van dag tot dag. Gisteravond heeft u ongetwijfeld de aangescherpte maatregelen van de regering gehoord. Deze aanscherping heeft nu ook gevolgen voor de paramedische beroepen waaronder ook fysiotherapie valt. De toegankelijkheid van de fysiotherapie is aangescherpt.

Vanaf woensdag 25 maart worden alle behandelingen bij Fysio&Fit daarom omgezet naar e-consulten, dat houdt in dat we uw afspraak omzetten naar een telefonische afspraak of een video-consult.

Concreet betekent dit het volgende voor bestaande én nieuwe klachten:

  • Wij kunnen u alleen nog op afstand behandelen en begeleiden middels beeldbellen, telefonische consulten eventueel ondersteund met oefeningen/oefenschema’s om uw revalidatie / behandeling zo goed mogelijk te begeleiden in de komende periode. Dit doen we in elk geval tot 6 april. Daarna bekijken we de situatie opnieuw.
  • In zeer uitzonderlijke (spoed)gevallen kunnen we u op de praktijk behandelen na overleg en toestemming van uw huisarts of specialist. Dit kan alleen als u geen van de symptomen vertoont die zijn afgegeven door het RIVM.

De Nederlandse zorgautoriteit heeft toegezegd, dat deze consulten gewoon zullen worden vergoed door uw verzekeraar, zelfs als dat niet expliciet in de voorwaarden van uw polis is opgenomen.

Vanaf vandaag zullen wij met alle cliënten die op dit moment in behandeling zijn persoonlijk contact opnemen om de verdere begeleiding en mogelijkheden te bespreken. Wij gaan met ons team ons uiterste best doen om u op een passende manier te begeleiden de komende periode.  Komt u alstublieft niet naar de praktijk, wij nemen contact met u op via mail of telefoon.

Als fysiotherapeuten vinden wij het belangrijk om onze zorg te kunnen blijven leveren maar we voelen ons ook maatschappelijk verantwoordelijk. Wij blijven voor u bereikbaar voor beoordeling, advies en begeleiding van uw klachten via telefoon, email en website. Mochten wij zaken signaleren die ook voor de huisarts van belang zijn, dan zullen wij dit terugkoppelen en overleggen welke stappen gezet kunnen worden.

Wij bedanken u voor uw begrip voor deze moeilijke beslissing.

Let goed op uzelf en elkaar!

Team Fysio&Fit Borger