Fysiotherapie na vakantie in het buitenland

   TERUG VAN VAKANTIE UIT HET BUITENLAND?

 

Veel patiënten uit onze regio keren in deze periode terug van hun vakantie. Bent u in het buitenland geweest en staat er voor u een afspraak in de praktijk gepland? Leest u dan de volgende voorwaarden even goed door. Dit geldt ook voor deelname aan de Medische Fitness, Fysio Circuit, Outdoor & Fit en de Yin Yoga lessen.

 

Bent u in een gebied geweest met een ‘oranje’ of ‘rood‘ reisadvies (bron: www.nederlandwereldwijd.nl) dan dan kan er geen behandeling plaatsvinden tot 2 weken na thuiskomst. Wel kan behandeling op afstand plaatsvinden via een telefonisch consult of video-bellen.

 

Wanneer u na 2 weken geen symptomen van COVID-19 heeft ontwikkeld kan de behandeling in de praktijk gestart of hervat worden. Dit geldt ook voor deelname aan de Medische Fitness, Fysio Circuit, Outdoor &  Fit en Yin Yoga.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze praktijk. Samen kijken we naar de meest ideale weg om u te ondersteunen bij uw klachten.

 

Is er een behandeling in de praktijk gepland dan vragen we u de maatregelen ter voorbereiding op uw bezoek goed door te lezen! Deze kunt u ook nalezen in de afspraakbevestiging die u van ons via de mail ontvangt.